blank

blank

Ivm coronavirus alle binnenlessen & activiteiten afgelast!! Voor buitentrainingen zie Corona update nieuwsbericht

English Nederlands

Komende evenementen

31/05+01/06/2020:Pinksteren
18/07-30/08/2020:Zomervakantie
   Agenda ►...

KNGU logo

Sport & Cultuurkaart logo

Vactures bestuur

Beste leden en ouders van de jeugdleden,

U of uw kinderen turnen, freerunnen, dansen, sporten en bewegen allemaal met veel plezier bij S.O.S. Maar S.O.S. wordt in haar voortbestaan bedreigd! Er zijn op dit moment veel te weinig bestuursleden en vrijwilligers om de vereniging nog draaiende te houden. We hebben uw hulp dringend nodig!

Aan het eind van dit seizoen zullen secretaris Vian Gast en hoofd TC Wouter Visser aftreden. Op dat moment zullen 7 van de 8 plaatsen in het bestuur onbezet zijn. Ook is een positie binnen de ledenadministratie vacant. Deze cruciale posities moeten vervuld worden, anders valt S.O.S. om!!

Daarnaast zijn er vrijwilligers nodig voor de Activiteiten- en de Sponsorcommissie, en een nieuwe notulist. Zie hieronder voor het schema met alle functies

en een overzicht van de functieinhoud en tijdsbesteding.

Geef u op als bestuurslid of vrijwilliger als uw kind wilt blijven turnen, freerunnen of dansen, of als u zelf wilt blijven bewegen bij S.O.S.! Bel 06-11474762 (Vian) of 06-51991675 (Wouter) om u op te geven en S.O.S. te redden! Tijdens de disco aanstaande zaterdag 21 januari of op de wedstrijden op 18 februari kunt u met het bestuur en train(st)ers spreken over vrijwilligerswerk binnen SOS.

Het voortbestaan van S.O.S. hangt van u af!!